DEPOSIT/ down payment: registratie alleen na ontvangst van de aanbetaling

In deze module III leer je nieuwe technieken en krijg je teachings over: Biografie/tijdlijn lopen, het hele proces van intake tot feedback en administratie/registratie ertussen, integriteit, consent en aanraking (do's and don'ts), muziek in ceremonies en omgaan met schaduwkanten en ademwerk (waaronder ook moeilijke situaties in ceremonies). Deze technieken ga je ervaren als begeleider in spe én als deelnemer. Als begeleider bij De Gewijde Reis is het belangrijk dat je actief bezig blijft met je eigen persoonlijke ontwikkelingsprocessen.
Ook vinden in deze module twee ceremonies plaats, een als deelnemer, de andere als begeleider in spe.

De training wordt geleid door Tanja Faber-Baetsen. Een ceremonieleider leidt de ceremonies waar Tanja als supervisor aanwezig zal zijn. Een team ondersteunt hen en de deelnemers. 
Datum: 11-16 februari 2025 (aankomst 11 febr 14-15:00), start programma 11 febr 2024 15:30, Checkout 16 febr rond 15:00
Locatie: Gelderland  (Zutphen)
Investering: € 1.795 (training inclusief verblijfskosten en catering); na betaling van de aanbetaling € 450 is je plek gegarandeerd. No refund of deposit. 
Voertaal Engels

Het is mogelijk om de Soul Coach modules in wisselende volgorde te ervaren. Er is geen vooropleiding vereist echter ervaring in persoonlijke ontwikkeling en mbo denk- en werkniveau zijn gewenst. Ervaring met plant ceremonies is een pre. 

Meer informatie via de website https://www.degewijdereis.nl/Soul-Coach-training-Portugal/
Een tot twee maanden voor aanvang krijg je nog een mail met praktische voorbereidingsinformatie. De bevestigingsmail komt automatisch na je aanbetaling. 

Betaling tweede termijn voor 1 augustus 2024, € 650
Betaling derde termijn voor 1 oktober 2024, €695
Totaal restant betalingen uiterlijk 31 december 2024.