NIEUWS

15-03-2019

9 daagse training Portugal

9 daagse training Portugal

Ayahuasca Soul Coach Training

 

Afgelopen februari doken 40 deelnemers de diepte in bij onze 9 daagse internationale Ayahuasca Soul Coach training in Portugal. Een training waar je zowel zelf deels deelneemt als deels leert hoe je anderen op een veilige en liefdevolle manier in innerlijke processen kan ondersteunen. Waar er over het brouwen verteld werd, verschillende technieken zoals Sacred Breath (ademwerk), Core Wound en Heartdancing ervaren en geleerd werden alsook hoe het begeleiden in Ayahuascaceremonies gaat. 

 

En wat een groep enthousiaste en leergierige deelnemers was het. En zó prachtig betrokken bij elkaars processen. Een feest om te mogen geven en met iedereen te werken. 

 

Dankbaar voor deze intense week die we volgend jaar februari weer in Portugal gaan geven. 

Wil je meer info of heb je interesse om deel te nemen, je kan je al opgeven via info@thesacredvoyage.com 

 

Gouden penseelstreek

15-03-2019

Loslaten locatie Drenthe

Loslaten locatie Drenthe

Na meer dan 10 jaar Drenthe laten we de locatie waar De Gewijde Reis 'groot' is geworden los. Een magische plek waar heel veel mensen hun eerste ervaring en Reis met ayahuasca hebben gemaakt bij De Gewijde Reis. Een plek waar je zodra je door het hekje stapte kon zakken, los van stad en drukte. Dat is wat veel mensen ons terug gaven. Een plek waar je helemaal mag zijn en in rust en stilte mag ontdekken wat er allemaal in je huist. En nu is het tijd om deze heerlijke plek los te laten. Met veel mooie herinneringen en ook wel een beetje pijn in ons hart. Onze kinderen zijn daar groot geworden en tot puber gekomen. En die pubers, en ook wij als ouders, voelen momenteel meer behoefte aan levendigheid en verandering. En zo loopt het leven dus, meegaan met veranderende behoeften, blijven voelen wat klopt en wat niet meer klopt. En daar keuzes in maken. Ons openen voor nieuwe mogelijkheden. En dat kan vaak alleen als je het oude loslaat. 

 

Maar De Gewijde Reis is niet een fysieke plek, zoals Lars zegt. Het is de reis die je maakt naar jezelf, naar de essentie van je ziel. Die kun je overal ter wereld maken. En we bieden nog steeds prachtige healingweekenden en retraites aan in onze locatie in Zaandam, in Havelte, in Portugal en wat kleinere buitenlocaties (allen ook in natuur en rust muv Zaandam dat heerlijk aan de Zaan ligt). En zijn er ook nog voldoende individuele begeleiders waar je naar de diepte van je ziel mag Reizen met de moederplant Ayahuasca. 

 

Mocht je nog een laatste Reis willen maken in Drenthe, dan ben je van harte welkom in de healingweekenden die in maart en april nog worden gegeven. Zie hiervoor onze agenda

 

En lukt dat niet meer, dan zien we je graag op een van de andere locaties voor een Reis naar je eigen binnenwereld!

 

Gouden penseelstreek

 

 

27-01-2019

Een nieuw jaar

Een nieuw jaar

De Gewijde Reis is het nieuwe jaar weer begonnen met prachtige weekenden, retraites en in maart start ook weer de jaartraining in Nederland. Ook dit jaar is deze weer vol en zelfs al aanmeldingen voor 2020!

 

Op dit moment verblijven we (Lars & Tanja met kids) in Portugal en bereiden we ons voor op de internationale 9 daagse retraite Ayahuasca Soul Coach training. In deze training leer je hoe te begeleiden bij ademwerk & ayahuascaceremonies, leer je brouwen, sharings geven en krijg je diverse teachings. Deze training is bedoelt voor mensen die zelf ceremonies willen gaan geven en mensen willen ondersteunen in een meer therapeutische vorm van procesbegeleiding. De groep is internationaal. Dit jaar is vol, maar je kan je al opgeven voor 2020 als je zou willen. 

 

Ons werk gaat niet alleen over Ayahuascaceremonies, iets wat velen nog steeds wel denken. Deze ceremomies zijn eerlijk gezegd de kers op de taart van ons werk. Het werk bij De Gewijde Reis gaat in de basis over opnieuw verbinden met je eigen essentie, healing van je trauma's, innerlijk kind werk, verbinden met je zelf en anderen op een andere manier dan in de maatschappij gebruikelijk is. Terug naar wie je in essentie bent, ongeacht wat anderen daar van vinden. De verbinding met je hart weer vinden, leven vanuit je hart, en dat doen wat je blij en gelukkig maakt. Je niet meer (volledig) te hoeven laten leiden door hoe het hoort en wat er van ons verlangt wordt. Maar echt gaan leven en genieten van dit leven dat ons maar zo kort gegeven is. Het is echt voorbij voordat we er erg in hebben. En kan je dan zeggen dat je er alles uit hebt gehaald? Dat is iets wat we iedereen gunnen. En daar zijn velen manieren voor om dat te doen. En een ervan is weer de verbinding zoeken met wie je werkelijk bent. 

 

In het boek De Gewijde Reis, de pelgrimstocht van de ziel, dat Lars Faber heeft geschreven kan je meer lezen over hoe wij werken. Wat onze insteek is. In het vervolg daarop, De Heldenreis,  laat Lars zien wat voor donkere en soms lastige stukken je van jezelf kunt tegenkomen als je de diepte induikt, hoe je ze tegemoet kunt treden en een onlosmakelijk deel van jezelf kunt maken, de ware betekenis van heelwording. Beide boeken zijn gratis te downloaden als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief: https://degewijdereis.nl/boeken-en-cds/  

 

We gunnen jou een prachtig jaar vol ontdekkingen, inspiratie, liefde, vrijheid en verbinding! 

25-09-2018

Update De Gewijde Reis

Update De Gewijde Reis

Het is een tijdje stil geweest op deze plek. Achter de schermen worden er veel voorbereidingen gedaan voor de weekenden en retraites in het laatste kwartaal van dit jaar en ook de planning voor 2019 komt er aan! Daarnaast zijn we met een deel van het team van De Gewijde Reis een heel weekend bij elkaar geweest om te trainen en ervaren in Sacred Breath (holotropisch ademwerk). Een prachtige vorm van ademwerk die 3 uur duurt en wordt afgesloten met het op papier zetten in creatieve vorm van je ervaring (mandala). In november 2018 vind het eerste Sacred Breath weekend plaats (https://degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=51&products_id=493). 

 

Lars is bezig met geheel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van relaties en Tanja bereidt zich voor op de jaartraining 2019 en de Portugal retraites die komend jaar 4x worden gegeven. De vijfdaagse Rebirth of the Soul die altijd in het voorjaar plaatsvond in Nederland wordt verschoven naar Portugal (1-5 april 2019, Algarve). 

En de 6 daagse in de zomer wordt een 7 daagse Leef het leven waar je van droomt (Noord Holland). 

 

Daarnaast hebben we een geheime facebook groep opgezet The Sacred Voyage waar je lid van kan worden zodra je bij ons een weekend of retraite hebt ervaren. Een pagina waar je je kan verbinden met gelijkgestemden, waar ervaringen kunnen worden gedeeld, waar je kan delen en vragen stellen als je problemen hebt met de integratie van je Ayahuasca ervaring en waar je ook updates krijgt over alles wat we binnen De Gewijde Reis doen. Op dit moment is er een 21 dagen challenge geopend waarin je je favoriete muziek kan delen. Als je lid van deze groep wilt worden en je hebt bij ons ooit een Ayahuasca ervaring gehad, meld je dan aan bij info@degewijdereis.nl zodat zij je kunnen toevoegen. 

 

We wensen je alvast een mooi begin van de herfst toe en wellicht gaan we elkaar ergens (weer) ontmoeten!

 

 

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

29-07-2018

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

De foto's van ons strandfestival op 21 juli 2018 in Scheveningen zijn te zien via onze facebookpagina De Gewijde Reis of bij event pagina van strandfestival I SEE YOU @ the Beach

Wil je er volgend jaar ook bij zijn, noteer dan alvast 20 juli 2019 in je agenda!

 

 

1-458

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

page loading