NIEUWS

29-09-2019

Stoppen met Ayahuasca

Einde tijdperk Ayahuasca bij De Gewijde Reis (1 okt. 2019)

 

De Gewijde Reis heeft besloten per direct niet meer te werken met de medicijnplant Ayahuasca in Nederland. Ondanks de in de afgelopen 15 jaar ontvangen feedback van onze deelnemers waarin ze de helende werking en life changing en positieve effecten beschrijven, voelen we dat het tijd en noodzakelijk is om te gaan stoppen met dit prachtige plantmedicijn. De recente negatieve publiciteit rondom ayahuasca (en geval(len) met dodelijke afloop), de wetgeving en handhaving die strenger gehanteerd zal gaan worden (uitspraak Hoge Raad in Santo Daime speelt hier een belangrijke rol in), maken dat we de beslissing hiervoor hebben genomen. Belangrijkste is nog dat we niemand in gevaar willen brengen door strengere handhavingsmaatregelen van overheid en politie. Niet onze deelnemers, niet ons team en ceremonieleiders en uiteraard niet onze prachtige organisatie en onszelf en ons gezin. 

 

We blijven uiteraard doorgaan met ons prachtige werk om mensen te (her)verbinden met hun essentie, met hun hart en ziel, alleen nu dus zonder Ayahuasca in Nederland. Wèl met onze andere werkmethoden zoals adem-en stemwerk, dans, Soulretrieval, Core Wound en natuurlijk Voyahuasca (wat volledig legaal is). Onze jaartraining in Nederland die weer start in januari 2020 en de Ayahuasca retraites in Portugal blijven doorgaan.

Concreet betekent het dat we alle nog geplande Ayahuasca retraites/weekenden in Nederland per direct omzetten in Voyahuasca weekenden geleidt door Lars en/of Tanja Faber of een van onze ceremonieleiders. 

 

We willen iedereen bedanken die met hart en ziel heeft gewerkt, ondersteund, ervaren en begeleidt bij onze Ayahuasca ceremonies en retraites. En dan een speciaal dank aan ons geweldige toegewijde en liefdevolle team en ceremonieleiders bij De Gewijde Reis! Dank aan alle reizigers die Ayahuasca retraites bij ons hebben ervaren. Door jullie en jullie feedback hebben we ons werk en setting iedere keer weer kunnen verbeteren en bewustwording in de wereld kunnen laten groeien. 

 

We hopen jullie gewoon te mogen blijven ontmoeten in onze retraites met en zonder Voyahuasca. In oktober maken we in Portugal een film over ons werk zonder de medicijnplanten. Werk dat net zo een diep en helend effect heeft als het werken met medicijnplanten. Zodra deze klaar is laten we het je uiteraard weten via onze nieuwsbrief en op deze website. 

 

Vanuit ons hart een liefdevolle groet,

Lars & Tanja Faber

 

Gouden penseelstreek (3)

03-09-2019

NIEUW bij De Gewijde Reis: Voyahuasca

In onze 7 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt afgelopen augustus hebben we de try out gehad met het nieuwe plantmedicijn dat we gaan gebruiken naast de retraites en weekenden met Ayahuasca. We hebben het beste van twee werelden gecombineerd: Ayahuasca (de liaan) en psylocibine en noemen het Voyahuasca. In onderstaand filmpje vertellen we wat het is, hoor je ervaringen van deelnemers en door wie het gegeven gaat worden en wanneer.

 

Nieuwsgierig? Kijk dan het filmpje!

 

 

05-08-2019

Individuele coaching door Lars Faber

Individuele coaching door Lars Faber

 

Lars biedt individuele coachingssessies aan van 1 tot 1,5 uur in Den Haag. Voor specifieke thema's die je wilt onderzoeken, of als je vastloopt in je dagelijkse leven en je bereidt bent jezelf nog beter te leren kennen, je afgesloten bent van je hart en / of je levensenergie en de verbinding met jezelf weer wilt terugvinden. Lars werkt met de combinatie van lichaam, hart en geest en samen ga je op onderzoek uit om te kijken waar de sleutel naar heling zit. 

 

Voor meer info of een afspraak mail met lars@degewijdereis.nl 

03-08-2019

9 daagse Soul Coach training, Portugal 2020

9 daagse Soul Coach training, Portugal 2020

In februari 2020 organiseren we voor de 2e keer de 9 daagse training Soul Coach. Hier leer je om met een aantal methoden die we bij De Gewijde Reis gebruiken te werken. Je begeleidt en ervaart allebei. Er vinden 4 ceremonies plaats waarbij je er 2 ervaart als Reiziger en 2 begeleidt. De methoden Core Wound, Ademwerk en Heartdancing worden ervaren en geteacht. 

 

Voor wie: mensen die zelf een praktijk willen gaan opzetten, mensen die begeleider willen worden waar dan ook en voor je eigen ontwikkelingsproces. Want ook als begeleider heb je je eigen processen te blijven volgen. 

 

Deze training is in het Engels vanwege internationale deelnemers. 

 

Heb je interesse laat het ons weten via info@thesacredvoyage.com of verzeker je van je plek door de aanbetaling te doen:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

03-08-2019

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach van De Gewijde Reis, data bekend en inschrijving mogelijk

 

De data van de jaartraining 2020 zijn bekend. Deze training Soul Coach in 2020 zal je - naast dat het je eigen persoonlijke ontwikkelingsproces in laat gaan, laten ervaren en leren hoe we bij De Gewijde Reis onze deelnemers begeleiden vanuit bijzijn, liefdevolle ondersteuning en gewaarzijn. Het is voor mensen die mogelijk begeleider willen worden, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling of voor mensen die uitbreiding willen van methodieken in hun eigen praktijk of juist een eigen praktijk willen starten.

 

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan alvast aan. De jaartraining is ieder jaar volgeboekt. Voordat je plek definitief is vragen we je een intake formulier in te vullen met motivatie voor deelname. Deelname is pas definitief na ontvangst van de eerste betaaltermijn. Kijk voor meer info hieronder (lees meer) of reserveer in de webshop (reserveer jouw plek):

 

KNOP-lees-meer

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

03-08-2019

4 daagse retraite Portugal oktober

4 daagse retraite Portugal oktober

In het heerlijke zuiden van Portugal op een magische rustgevende plek in de natuur gaan we in oktober weer een 4 daagse retraite met medicijnplanten organiseren. Je neemt deel aan twee ceremonies nadat we samen een voorbereidende dag hebben gehad met sharing, Heartdancing en ademwerk. Allemaal vormen om je te verbinden met je lichaam en je systeem te openen en ontvankelijk te maken voor de inzichten die de medicijnplant ons kan geven. De laatste dag is een dag van integratie. Je verblijft er 5 nachten in of het hoofdgebouw of in 2 persoonscabins in de vallei. Echt helemaal tijd voor JOU!

 

Wil je in het najaar je in de heerlijke temperaturen van Zuid Europa verbinden met jezelf en met een mooie groep internationale mensen, schrijf je dan in via onze webshop of neem contact op met info@thesacredvoyage.com 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

15-03-2019

9 daagse training Portugal

9 daagse training Portugal

Soul Coach Training

 

Afgelopen februari doken 40 deelnemers de diepte in bij onze 9 daagse internationale Soul Coach training in Portugal. Een training waar je zowel zelf deels deelneemt als deels leert hoe je anderen op een veilige en liefdevolle manier in innerlijke processen kan ondersteunen. Waar er over het brouwen verteld werd, verschillende technieken zoals Sacred Breath (ademwerk), Core Wound en Heartdancing ervaren en geleerd werden alsook hoe het begeleiden in ceremonies gaat. 

 

En wat een groep enthousiaste en leergierige deelnemers was het. En zó prachtig betrokken bij elkaars processen. Een feest om te mogen geven en met iedereen te werken. 

 

Dankbaar voor deze intense week die we volgend jaar februari weer in Portugal gaan geven. 

Wil je meer info of heb je interesse om deel te nemen, je kan je al opgeven via info@thesacredvoyage.com 

 

Gouden penseelstreek

15-03-2019

Loslaten locatie Drenthe

Loslaten locatie Drenthe

Na meer dan 10 jaar Drenthe laten we de locatie waar De Gewijde Reis 'groot' is geworden los. Een magische plek waar heel veel mensen hun eerste ervaring en Reis met ayahuasca hebben gemaakt bij De Gewijde Reis. Een plek waar je zodra je door het hekje stapte kon zakken, los van stad en drukte. Dat is wat veel mensen ons terug gaven. Een plek waar je helemaal mag zijn en in rust en stilte mag ontdekken wat er allemaal in je huist. En nu is het tijd om deze heerlijke plek los te laten. Met veel mooie herinneringen en ook wel een beetje pijn in ons hart. Onze kinderen zijn daar groot geworden en tot puber gekomen. En die pubers, en ook wij als ouders, voelen momenteel meer behoefte aan levendigheid en verandering. En zo loopt het leven dus, meegaan met veranderende behoeften, blijven voelen wat klopt en wat niet meer klopt. En daar keuzes in maken. Ons openen voor nieuwe mogelijkheden. En dat kan vaak alleen als je het oude loslaat. 

 

Maar De Gewijde Reis is niet een fysieke plek, zoals Lars zegt. Het is de reis die je maakt naar jezelf, naar de essentie van je ziel. Die kun je overal ter wereld maken. En we bieden nog steeds prachtige healingweekenden en retraites aan in onze locatie in Zaandam, in Havelte, in Portugal en wat kleinere buitenlocaties (allen ook in natuur en rust muv Zaandam dat heerlijk aan de Zaan ligt). En zijn er ook nog voldoende individuele begeleiders waar je naar de diepte van je ziel mag Reizen met de moederplant Ayahuasca. 

 

Mocht je nog een laatste Reis willen maken in Drenthe, dan ben je van harte welkom in de healingweekenden die in maart en april nog worden gegeven. Zie hiervoor onze agenda

 

En lukt dat niet meer, dan zien we je graag op een van de andere locaties voor een Reis naar je eigen binnenwereld!

 

Gouden penseelstreek

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

29-07-2018

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

De foto's van ons strandfestival op 21 juli 2018 in Scheveningen zijn te zien via onze facebookpagina De Gewijde Reis of bij event pagina van strandfestival I SEE YOU @ the Beach

Wil je er volgend jaar ook bij zijn, noteer dan alvast 20 juli 2019 in je agenda!

 

 

1-458

page loading