Over de trainers

Of je nu kiest voor een opleiding Soul Coaching of de vreugdevolle dans van Heartdancing Coaching, onze gepassioneerde trainers staan klaar om je te begeleiden op dit avontuurlijke pad. 

Scroll naar beneden om meer te weten te komen over de trainers.

Tanja Faber

oprichter - trainer - coach - directeur opleidingen

Liefdevol, Warm & Toegewijd

Tanja heeft samen met Lars aan de wieg gestaan van het ontwikkelen van De Gewijde Reis setting. Ze geeft de (internationale) Soul Coach trainingen in Nederland en Portugal, vrouwenwerk, werkt met stellen en geeft individuele coachings. Haar passie is dansen, waar in 2011 Heartdancing is ontstaan. Hier geeft ze ook opleiding in. Heartdancing is een belangrijk onderdeel in alle retraites en trainingen van DGR. Tanja is universitair geschoold en volgt al jarenlang workshops in het veld van persoonlijke ontwikkeling, waaronder: Focusing, Intuïtieve ontwikkeling, Voice Dialogue, EFT, Queenscode, Tantra, dans, Wheel of Consent, Heartconnection, full body dearmouring en breathwork (oa diverse trainingsmodules holotropisch ademwerk gevolgd bij GTT). Ze is eveneens opgeleid tot Kundalini Touch facilitator. Tanja wordt door veel deelnemers als zeer liefdevol, zeer ervaren, authentiek, geaard en oprecht betrokken gevoeld en ervaren.

Ondersteunend Team

Tanja werkt in de verschillende opleidingen met ervaren teamleden van De Gewijde Reis.
Allen hebben zij zelf opleiding(en) gevolgd bij De Gewijde Reis. 
Per opleidingsjaar kunnen er nieuwe begeleiders instromen die net de opleiding hebben afgerond. Naast uiteraard een team van ervaren begeleiders. 

 

Petra

Petra van Bekkum

Ceremoniële leider, groot hart en toegewijd

 De eerste Reizen met De Gewijde Reis waren tijdens de Zomerretraite van 2017. Na deze retraite werd ze zich bewust van mooie levensinzichten. Twintig jaar geleden begon ze haar opleiding in natuurlijke gezondheid en voeding om haar fysieke lichaam te genezen en werd ze kok en therapeut. Dit leidde automatisch tot haar verlangen om de spirituele diepten van het leven te verkennen. Na de jaaropleiding ‘De Wedergeboorte van de Ziel’ van De Gewijde Reis voelde ze zich definitief herboren en geniet ze meer dan ooit van het leven. In staat zijn om te spelen in het leven, zichzelf toe te staan fouten te maken en compassie te hebben voor zichzelf en de mensen hebben het licht gezien. Petra maakt inmiddels 6 jaar deel uit van het team van De Gewijde Reis. Veel ervaring in het begeleiden tijdens ceremonies en retraites en een ervaren ceremonieel leider. Het creëren van een veld van veiligheid en enorm mededogen tijdens de retraites herinnert haar aan de grootsheid van het leven. Petra maakt sinds 2022 deel uit van het internationale Soul Coach team. Zij faciliteert ceremonies waarbij studenten op een liefdevol gebied kunnen leren en ervaren.

 Mona website 

Mona van Gemert

Ceremoniële leider, intuïtief, puur en open

Mona kan omschreven worden als een vrouw met een open geest en open hart op zoek naar haar waarheid. Ze combineert zachtheid met kracht, helderheid met warme betrokkenheid en gevoeligheid met vastberadenheid. Mona is al heel lang op zoek naar wie ze is en heeft in die zoektocht veel overlevingsstrategieën doorzien en losgelaten. Door deze levenservaring is ze in staat veel mensen met soortgelijke thema’s te begrijpen en te helpen hun angsten onder ogen te zien. Haar aanmoediging en reflectie helpen veel reizigers een stap dieper te gaan. Ze is opgeleid als mindfulnesstrainer en (adem)coach en heeft jarenlange ervaring met bewustzijnstraining, Zijnsoriëntatie en tantra. Haar hart ligt bij het begeleiden van mensen die spiritueel willen groeien en zichzelf diepgaand willen leren kennen. Je zou haar een spirituele levenscoach kunnen noemen. Reizigers voelen zich echt door haar gezien en ervaren haar als een stralende wijze engel. Ze voelt zich geboren om dit vervullende en lonende werk te doen. Mona maakt al enkele jaren deel uit van het team in de internationale modules van Soul Coach. Ze is eerlijk in het delen van feedback naar de studenten en weet van aanpakken in allerlei situaties.