AANBETALING - om je plek te verzekeren

9 daagse internationale Soul Coach training (basic level) waarin de basis werkmethoden worden geleerd die nodig zijn om in een veilige setting deelnemers te kunnen begeleiden in transformerende helende persoonlijke innerljk kind processen. Je krijgt diverse teachings o.l.v.  Tanja Faber oa  in Core Wound ademwerk (hechtingsthematieken), Sacred Breath ademwerk, begeleiden in ceremonies. Je kan deelnemen aan twee ceremonies enn  2 ceremonies begeleidt je anderen. Verder zijn er diverse sharings en Heartdancing workshops. Tussendoor gelegenheid voor sauna an natuurwandelingen. Afsluitende dag met integratie en heerlijk buffet.
Gedurende de training ben je aan het vasten, omdat je ook als deelnemer mee doet aan ceremonies.

Voor wie: mensen die meer willen weten over hoe anderen veilig te begeleiden en ondersteunen in persoonlijke processen betreffende innerlijk kind werk en trauma processen; voor mensen die een eigen praktijk willen starten/hebben en daarin willen werken met planten en /of lichaamswerk; voor mensen die geïnteresseerd zijn in het begeleiden bij De Gewijde Reis.

Datum: 21 mei 2025 (arrival 12.00 - 14.30) - 29 mei 2025 - end aprox 15:30
Locatie: Portugal, Algarve
Prijs: € 2.695 incl teachings, ceremonies, accomodatie en (vegetarisch) catering
Accomodatie: verblijf in 1-2 persoonskamers of cabanas

Down payment : €450 when registering to secure your spot
1st payment € 700 before 1 November 2024
2nd payment € 700 before 1 January 2025
3rd payment € 845 before 15 March 2025

Je reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. Geen restitutie van de aanbetaling. Zonder aanbetaling geen reservering van je plek.
Het restant van de betaling dient uiterlijk 15 maart 2025 te zijn voldaan. Zie de annuleringsvoorwaarden in onze webshop. Geen restitutie van de aanbetaling. 
Taal: Engels

We vragen je een intakeformulier in te vullen zsm na aanbetaling. Als contra indicaties van toepassing zijn kan je niet deelnemen aan de plant ceremonies.

Product informatie:

workshop: meerdaags
contra-indicaties invullen: -